Sünnitusjärgne treenimine vol 2 ehk sixpackiga läheb veel aega

Sünnitusjärgne treenimine ei ole ikka nii lebo nagu ma lootsin. Mai lõpus kirjutasin sellest, kuidas hakkan jälle Kayla kavasid tegema. Suure tuhinaga lootsin, et sixpack jälle varsti olemas 😂. Mul sõltub trennijaks ikka palju sellest, kui hästi ma magada ja süüa saan. Realiteet on hetkel see, et ega ma sööma vist hakata enne ei saa, kui lapse toitlustusega vsjo saab. Tal see tärklisetalumatus pole paremaks läinud, kuigi 3-6 kuud peaks olema nagu see aeg, kus võiks sellised asjad ära kaduda. Ja kui ma süüa ei saa, siis mul pole nii palju jaksu, et kaloritega miinuses olla kogu aeg 😩.

Sünnitusjärgne treenimine: Post-pregnancy kava

Post-pregnancy kava tegemine läks tegelt isegi enamvähem. Vahepeal juulis ühe nädala schlangisin, kui mul ema käis abis last hoidmas ja ma sain tegeleda maja suurpuhastusega. Siis mul oli ikka väga kehv nädal trennide mõttes. Aga jätsin end seda nädalat kordama. Raskuse mõttes see kava lõpupoole läks ikka raskemaks ka, aga mulle ikkagi meeldib tavalist BBG-d teha, sest palju rohkem motti on, kui näed kiiresti tulemusi ka.

Pilte mul midagi head jagada ei ole, kuna transformatsiooni ma ise küll nii märgatavalt näinud ei ole 😁. Ja niisama oma pekipilte jagama ei hakka 😁.

Nüüd hetkel teen nädala või kaks pausi, kuna tervis pole hetkel kõige parem. Kui uuesti alustan, siis proovin Kayla kõige uuemat kava – BBG zero equipment ehk siis BBG ilma varustuseta, ainult oma keharaskusega.

Loodetavasti siis on ikka sünnitusjärgne treenimine tulemustega. BBG kavaga võiks umbes 4-8 nädalaga mingeid tulemusi näha. Aga selle jaoks pean muidugi tugev olema ja 🥐, 🍕 ning 🍦 tagasi tõmbama 😁.

Wish me luck. BBG-ga peaks äkki jälle Instasse iga nädala lõpus postitamise ette võtma, siis on endal ka rohkem motti pingutada 😁.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *