Lapse viienda kuu pildistamine

Selles postituses on lapse viienda kuu pildistamine! Juba viies minisünnaaa… 🥺 Jube piinlik, aga see postitus on mul tükk aega draft-is lihtsalt seisnud. Jutt kõik ammu valmis, lihtsalt pilte ei olnud viitsinud lisada 😁.

Viienda kuu kokkuvõte on loetav siit.

Lapse viienda kuu pildistamine läks üsna ruttu ja sündmustevaeselt 😃. Tal oli hea tuju, tegi minuga kenasti koostööd ja midagi spetsiaalselt ma selleks pildistamiseks ei korraldanud. Võtsin kapist nummi jänkudega Lindexi body ja valged Lindexi püksid.

Sel korral midagi pikalt rääkima ei hakka. Nagunii on kohe-kohe juba kuuenda minisünna kord. Mul outfit tellitud, veel kohale jõudnud ei ole. Kuuendaks minisüntariks on kingitus ka lapsele 🤩. Ma loodan, et talle meeldib. Isegi kui ta kingitusest veel hoolida ei oska, siis mulle küll meeldib nii, et kõik on haroos 😃.

Ma mõtlesin, et vahepeal võiks nüüd koduteemalisi postitusi ka teha. Meil see ehituse värk hakkab vaikselt lõpuni jõudma. Ja mees peaks ka mu blogisse oma debüütpostituse ära kirjutama. Palusin teda, et ta kirjutaks siin, kuidas ta meile uue muru tegi.

Kuna mul sellest sessioonist väga palju pilte ei ole, siis mõtlesin, et panna sel korral mõned videod ka. Tegelt oleks võinud varasematesse ka panna, nii tore on endal kunagi hiljem neid vaadata. Äkki panen tagant järgi millalgi 😊.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *