Lapsega pildistamas ehk Poiku käis fotograafi juures!

Käisime lapsega pildistamas. Lõpuks ometi fotograafi juures 😃! Pildid tegi Maris Treufeldt, tema tegi ka meie pulmapildid eelmisel aastal.

Pildistamiseks pidime sõitma Tartusse. Tallinnas oleks kindlasti oluliselt mugavam olnud kolmekuuse lapsega pildistama minna, aga mis seal ikka 😃. Tahtsin ju lisaks kirsiõite piltidele ka õunapuuõitega. Nüüd veel sirelitega puudu 😃. Ühildasime siis pildistamise ka vanavanemate juures käiguga. Neil nagu ikka hea meel last näha ja meile ka vahelduseks väga meeldib, kui teised temaga tegelevad.

Pildistamise koht oli küll megaäge, hästi suur õunapuuaed. Maris oli sinna ägedaid kohti üles seadnud, näiteks kiik ja tekike puude all. Ma isegi ei teadnud, et nii lähedal mu lapsepõlvekodule selline koht. See on kellegi eraomand, seega niisama sinna sisse marssida ei saa.

Ilm oli üsna tuuline. Nii tüütu oli, et juuksed kogu aeg töllasid näo ees ja suus jne 😃. Jõudsime paar klõpsu ära teha ja siis Poiku mõtles, et kodujuust on särgilt veel puudu 😃. Õnneks piltidelt see hullult välja ei paista. Hea, et kirju särk sai talle selga valitud. Kolmekuuse lapsega pildistamas käik on päris hea väljakutse. Ta ei ole veel poseerimise osas koostööaldis 😃. Tegeleme sellega! Lõpuks läks ju kõik ikkagi edukalt, ma kartsin kõige rohkem, et ta laseb suured turbotriibud seljale ja siis oleks meie lühikesel minisessioonil küll kriips peal olnud 😃. Teine hirm oli, et nutab terve aja, aga ta pidas end väga viisakalt üleval. Ju mõtles, et ta ei hakka teistele näitama, kuidas meil kodus elu käib 😃.

Aitab jutust, lubatud pildid teie ees:

Mul on veel kodus tehtud kolmanda minisünna pildil ka ootel. Pole jõudnud nendega tegeleda ja juba on juuni keskpaik 😃. Võtan ka selle lähipäevil ette. Praegu viimastel päevadel on tal päevauni parem olnud, siis saan ise rohkem muude asjadega toimetada. Agaa, meil algas uus arenguhüpe, mis sel korral kestab 5 nädalat, seega ma ei julge lubada, et saan väga palju blogiga tegeleda 😃. Proovin! 😎

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *