Lapse kolmanda kuu pildistamine

Selles postituses on lapse kolmanda kuu pildistamine!

Kolmanda kuu kokkuvõte on juba ammu postitatud, seda saab lugeda siit.

Selleks fotosessiooniks oli mul riietus juba ammu ostetud 😃. Puhh on pärit H&Mist (sama komplekti enam ei leidnud, aga tiigri oma sarnane siin). Keegi võiks mulle soovitada, kust saaks ägedaid beebide riideid osta. Ei peagi olema igapäevaseks kandmiseks, võivad lihtsalt änksad “ainult fotosessiooniks panen selga” riided ka olla 😃. Praeguseks olen neljanda kuu sessiooniks kostüümi ära ostnud, see tuleb natuke täiskasvanulikum kui praegune (väike hint: 🤵🏼). Ikkagi suur poiss juba 😃. Uuel minisünnal proovime uusi pildistamise asendeid ka. Kõhuliolek on juba päris hea.

Lapse kolmanda kuu pildistamine oli selles mõttes eriline, et esimest korda kui pidime teda mitu korda pildistama, selleks et minu standarditele vastavaid pilte kätte saada. Ma pidin vahepeal isegi kollase naeratava Puhhi ära pesema, sest see ilastati täis 😃. Ühel pildil näha, kuidas meil esimene katse fotosessioonist õnnestus. Ja teisel pildil näha, kuidas poiss on emme moodi – klemm kõrvuni ja strateegiline näpp on püsti 😂.

Jee, olen kolmekuune! Whoop-whoop

Praegu on suvi ikka täies hoos. Päike paistab, limonaad kapis on külm 😎. Aga mõnel päeval on päris tuuline. Ma olen ju eriti hull külmavares. Kui nii edasi läheb, siis ma pruuniks ei saagi 😃. Loodan lihtsalt, et seda päikest ja sooja ilma kestab rohkem kui jaanipäevani 😜.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *