Pulmareisi video

Pulmareisi video on lõpuks valmis. Ainult 7 kuud võttis aega, enne kui me jäime tulemusega rahule 😃 Mitte, et seitse kuud oleks seda järjest teinud, pakilisemad ja prioriteetsemad projektid sõitsid pidevalt sisse sellesse tegevusse ja nii see kogu aeg lükkus.

Kõigepealt tegime täispika video, mis sai umbes 40 minutit pikk. Pikem video on rohkem meie endi jaoks. Seal on pikemalt peatutud erinevatel seiklustel, mida läbi elasime ning rohkem vahetut emotsiooni kohapealt (loe: kõik see väsimus lennujaamades või minu paanika “ohtlikel” atraktsioonidel). Hiljem on tore näiteks pulma-aastapäevadel vaadata ja meenutada, kuidas ma kartsin trossiga pikka liugu teha 😃

Pärast võtsime sealt välja peaaegu enamuse, sest lühike video, mille lõpuks üles laadisime, kestab veidi alla kuue minuti (ainult 34 minutit vähem detaile 😃). Lühema versiooni otsustasime teha teistele näitamiseks. Kes ikka nii pikalt viitsib teiste reisivideot vaadata ja värske abielupaari lõõpimist kuulata. Aga lühemast videost näeb ka päris palju, näiteks kuidas mina esimest korda snorgeldamas käisin – päästevesti ja päästerõngaga 😃

Pulmareisi video

Kahjuks mingil põhjusel Youtube tegi videol kvaliteeti halvemaks, arvutist niisama vaadates on parema kvaliteediga. Pulmareisi video panime kokku iMoviega ning see annab välja .mov faililaiendiga videot, Youtube tahab saada .mp4, kui ma ei eksi. Võimalik, et seal konverteerimisel tekkis ka see kvaliteedi teema. Kui keegi on selles osas hästi tark, siis võib nõu anda. Üsna raske ja ajamahukas oli seda kokku panna, eks tegu ju amatööridega ka 😃 Kunagi tahaks Adobe Premiere Pro-d ka proovida, aga hetkel ei raatsinud seda osta ja pirada ka ei taha.

Igatahes, kui videot vaatad, siis palun pane Youtubes quality 1080p peale (video juures on Settings nupp).

Kes pole veel täpsemaid reisikirjeldusi lugenud, siis need asuvad siin: abiellumisest, El Nido, Boracay ja Maldiivid.

❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *