Kontorituba

Mõtlesin teha vahelduseks ühe koduteemalise postituse, neid pole nüüd tükk aega olnud. Kontorituba on tegelikult juba üsna ammusest selline olnud – viimased asjad, kummuti ja riiuli tegime valmis enne pulmareisile minekut, mul lihtsalt pole olnud jaksu seda siia “dokumenteerida” 😃.

Kontorituba on meil üsna suur (ca 20 ruutu) ja hea valgusega. Aknaid on kahes seinas. Sisse paistab hommikupäike.

Ütlen ausalt, et kasutan seda tuba rohkem tööasjade tegemiseks, kui olen kodukontoris, just suure monitori pärast. Kodused arvutis istumised ja blogi kirjutamised teen tavaliselt elutoas diivanil. Võiks ikka korralikult laua taga istuda, aga olen liiga mugav 😃

Mööblit on sees nii suure toa kohta üsna minimalistlikult. Enamus mööblit on pärit Ikeast. Ainult lamp kuskilt ehituspoest, peegel Jyskist ja riiul Sotkast. Peegel oli mul enne tegelikult korteris magamistoas, aga kuna nüüd magamistoas see peegellaud, siis ei näinud sinna rohkem peegleid vajalikuks.

Kardinad meeldivad mulle ka, need aitas mul ema õmmelda, seega kulu oli ainult materjali oma. Lamp on ka äge, sellel on pult ja saab timmida valgust – kollasemast toonist heledamaks, lisaks ka lihtsalt valguse tugevus. Ainuke miinus on öörežiim, minu arvates on see ka öö jaoks liiga ere.

Toa uksepoolsed seinad on natuke tühjad, aga eks ma jõuan veel kunagi mõelda, kas tahaks sinna mingit tapeeti või pilte seinale.

❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *