Ariana Grande Helsingis

Ariana Grande Helsingis oma Sweetener World Tour raames 5. oktoobril 2019. Arianale said piletid ostetud vägaaa varakult ette, juba 2018. aasta detsembris. Mäletan, et ootasin tööl nagu loll, et kell saaks 10 ja lastaks sealt Ticketmasteri ootejärjekorrast juba piletite eest maksma. Kuna kontsert ise toimus nii palju hiljem piletite ostmisest, siis ma jõudsin vahepeal selle juba ära unustada 😁

Kontsert oli äge – laulab ta lives hästi ning sai ka show-d. Huvitav oli clear bag policy, kus ainult läbipaistva kotiga sai kontserdile sisse. Polnud enne sellist asja kogenud suurte kontsertide puhul. Eks see natuke ebamugav oli ilmselt kõigi jaoks, aga arvestades seda, et tema kontserdil on toimunud terrorirünnak, siis on arusaadav ka, et miks selline asi kehtestati. Turvakontroll läks selle võrra muidugi oluliselt kiiremini kui muudel kontsertidel, kus ma käinud olen.

Clear bag policy

Seekord ma eriti paljusid lugusid ei filminud, aga siit siis mõned meenutused kontserdist:

Break Up With Your Girlfriend 👸🏽
7 Rings 💍
Everytime

Into You 💖

No Tears Left To Cry 💦

Ilmselgelt Spotify teab ka, kes mu 2019. aasta kõige kuulatum artist oli. Isegi tunnid loeti kokku, aga seda ma siia kirja panema ei hakka, sest veidi piinlik on 😁

❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *