Sügisene pildistamine

Sügisene pildistamine on küll juba tükk aega tagasi tehtud, aga mõtlesin, et jagan neid ka siin enne kui täitsa jõuludeks kätte ära läheb, siis on hiljem endal ka tore vaadata. Pildistamas käisime kaks korda – ühel korral Kadrioru pargis koos lapsega ja teisel korral sõbrannaga Tartus.

Vaatasin huvi pärast milliseid sügisesi pilte mul veel siin blogis on ja leidsin kaks postitust. Eelmise aasta sügispildid on siin (keri veits alla) ja mingid varasemad siin. Vaatasin just seda 2017 aasta postitust ja mõtlesin, et mis muga juhtunud on 😃 Poseerin nendel piltidel palju julgemalt, praegu tunnen end imelikult isegi ainult niisama seistes 😃. 2018 ja 2019 me vist ei käinud pildistamas, 2018 sügis oli nii kolimis- ja kodupostitustega kaetud, ilmselt ei jäänud aega ja 2019 oli rasedus teemas. Siis ma lihtsalt ei tahtnud midagi teha 😃.

Aga nüüd tagasi piltide juurde. Esimesena Kadrioru pargis tehtud pildid. Lokatsioonist aru saada küll ei ole, sama hästi oleks võinud suvalise muruplatsi peal teha 😃.

Ja Tartus tehtud pildid:

Aga selleks korraks kõik ja juba varsti saan ju jagada ka jõulupilte 😊. Need mul ka kenasti valmis töödeldud ja ootavad oma aega.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *