Lapse kaheksanda kuu pildistamine

Selles postituses on lapse kaheksanda kuu pildistamine! 

Lapse kaheksanda kuu kokkuvõte on loetav siit. Kuna eile just sai kaheksanda kuu postitus ülesse, siis pikka juttu täna ei ole. Panen lihtsalt pildid 😊.

Sel korral siis kodus tehtud pildid ja käisime ise ka Kadrioru pargis pildistamas. Tegelikult võiks traditsiooniks võtta, et igas kvartalis vähemalt mingid pildid teeks vastavalt aastaajale. Näiteks oleks olnud äge kodustel pildistamistel kasutada kõrvitsat, kuna oli Halloween, aga no ma ei viitsinud turul käia väikest kõrvitsat otsimas 😂.

Lõpuks ometi on issi Ameerikast toodud riided parajaks saanud 😁. Peaaegu aasta möödas nende toomisest.

Nii ja nüüd Kadrioru pargis tehtud pildid. Mulle väga meeldivad need.

Tegelikult me käisime enne Kadrioru pargis pildistamist ka üks päev varem pilte tegemas. Aga siis mõtlesime, et ei viitsi kaugele minna, nagunii kaamera udustab tausta ära ja proovime siinsamas kodu lähedal. No see oli täiega feil üritus 😂. See oli nii feil, et ma isegi proovisin pildil tausta ära vahetada. Vaadake siis palun seda 😂.

Vasakpoolne pilt töötlemata ka, aga kuidagi liiga pruun ja depressiivne taust oli. Ma ei osanudki seda eriti ilusamaks teha. Suvel oli seal ilus roheline ja siis oleks asja saanud küll. Parempoolne pilt on natuke ebaloomulik, aga sõbrannad ütlesid, et petab ära küll 😂.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *