Lapse kuuenda kuu pildistamine

Selles postituses on lapse kuuenda kuu pildistamine! Mu väike bebe ei olegi enam nii väike 😭.

Lapse kuuenda kuu kokkuvõte on loetav siit.

See pildistamine ei läinud üldse edukalt. Ta oli niiiii aktiivne 🤪. Kogu aeg ainult vehkis ja siples nii käte kui jalgadega. Juuli alguses, kui Nolaniga kohtusime, siis oli neid koos raske pildistada, sest Nolan siples hästi palju. Poiku oli siis nagu kivikuju 😃, isegi siis, kui Nolan talle varbaid suhu tahtis panna. Nüüd on meil see aeg käes, kus Poiku sipleb täiega. Ma ei teagi nüüd, kuidas me saame järgnevad pildistamised teha ilma, et 101 pilti udused ei tuleks 😃. Peab hakkama videosid ja boomerange vist tegema 😃.

Tort on pärit Annalie-st.

Aga täitsa tore minisünna oli. Peab vist rohkem hakkama nii tähistama, neid sünnasid nii vähe ju veel.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *