Lapse toa sisekujundus ehk uus riidekapp ja tapeet seinas

Tereee! Tänaseks postituse teemaks lapse toa sisekujundus ehk vaatame üle, mis uuendusi me lapse toas teinud oleme. Panime seina tapeedi ja ostsime talle riidekapi.

Enne beebi tulekut nägi tuba välja selline:

Lapse tuba - lõplik paigutus

Keda täpsemalt huvitab eelmine tuba, siis on loetav siit.

Tapeet

Tapeedi isu oli mul juba ammu-ammu. Lihtsalt ma ei suutnud välja valida, et millist tapeeti tahan. Algselt ma vaatasin selliseid nunnusid lastekaid, aga lõpuks otsustasin, et midagi neutraalsemat on “turvalisem” panna. Kui lasteka paneks, siis peaks mõne aasta pärast seda vahetama hakkama, kui laps ära tüdineb või suuremaks kasvab.. või kui mina ise tüdinen nunnude rebaste ja jänkude vaatamisest ära 😃.

Mulle meeldis näiteks selline lastekas Moonavoorist:

Pilt: Moonavoor.ee

Kuna mul poodides kolamiseks aega polnud ja tol hetkel vist väga ei saanudki koroona pärast, siis kammisin e-poode nii palju kui jaksasin. Lõpuks otsustasin ikkagi ühe tapeedi kasuks, mida olin juba alguses mitmetes laste e-poodides näinud. Ju siis ikkagi esimene variant jäi kõige rohkem meeldima.

Tapeedi ostsin Moonavoorist. Aga seda nägin veel näiteks Superkuu e-poes.

Tapeedipanek oli paras tsirkus. Ütlesin mehele, et jajah panen emaga koos selle ära. Oleme emaga pannud küll enne tapeeti, ainult selle vahega, et mitte pabertapeeti 😃. Pabertapeeti on palju raskem panna kui fliistapeeti. Kui ma suutsin esimese paani nurga puruks venitada, siis tahtsin juba käega lüüa, pisar silmis ja teatasin, et tapeeti poisi tuppa ei tule 😃. Mees jättis siis oma toimetused pooleli ja aitas koos mu emaga tapeedi seina panna ja ilus sai! Tore, et vähemalt keegi meie peres ei ole nii kärsitu nagu mina.

Mulle meeldib see tapeet, see on piisavalt neutraalne, aga annab toale värvi juurde. Sobib hästi ka tugitooli, vanavanemate kingitud jänesega ja Ameli karbikesega.

Riidekapp

Raseduse ajal mul oli hullult vaja mähkimislauaga kummutit 😃. Reaalsus on see, et nii kui laps käes oli ja asju tekkis rohkem, siis kummut jäi väikseks. Tekkis vajadus riidekapi järgi. Ma voodi ja kummutiga sama seeria riidekappi ei näinud mõtet osta, sest esiteks, see on üsna krõbeda hinnaga ja teiseks, riidekapp on palju pikemalt meil siin vajalik kui võrevoodi. Ehk siis nagunii mingi hetk müün voodi ja kummuti kombo maha, seega pole hullu, kui riidekapp pole samast seeriast.

Riidekappi ma vaatasin ka igast erinevaid, aga otsustasin lõpuks Ikea kasuks, kuna meil endal on need kapid ja väga meeldivad. Tegelikult ma nägin Instas ägedaid pilte ka ja sain natuke sealt inspiratsiooni, et millist kappi lapsele tahan. Ikea boonus on veel see, et kuna niikuinii poiss ja tema vajadused kasvavad, siis saame mooduleid juurde osta ja ka kapiuksed panna.

It’s a boy‘ sildi taga on tegelikult kastid, mille sisse olen praegu pannud väikseks jäänud asjad. Kastid on tegelikult ise ka täitsa normaalsed, aga kuna mul polnud seda silti mujale panna, siis otsustasin, et see võiks seal ees olla 😃. Nagunii neid kaste kogu aeg ei näpi.

Mulle väga meeldib see eraldussahtel, seal nii mõnus väiksemaid asju hoida. Natuke kahetsen, et esimese sahtli klaasiga võtsin, mul hetkel pole sinna midagi “välja panna”, et oleks ilus klaasi taga. Peaks uurima, et kas saan analoogsed eraldajad sinna sisse osta, siis paneks särgikesed ilusti vms. Praegune eraldaja jääks särkide jaoks nats väikeseks.

Alumistes sahtlikestes on meil terve varu mäkusid nagu pildilt näha (meie pere arvates kõige paremad mäkud üldse!!), ühes sahtlis voodipesu ja tekikesed, mida ei näinud pointi pildistada ja üks sahtel tühi 😃.

Bredeni riideid nägite eelnevatel piltidel juba. Pildistasin Lindexi ja H&Mi riided ka üles. Peamiselt ongi kapis Breden, H&M, Lindex, mõned asjad ka Polarn O. Pyret ja Tommy Hilfiger. Issi käis eelmise aasta lõpus USA-s, siis tõi Hilfigeri lasteriideid ka mõned, sest need seal outlet-ides sama hinnaga nagu meil siin H&M 😃. Polarni ostsin Eestist, kui olid päris head allahindlused.

Varsti juba ongi käes 5. minisünna! Uute postitusteni.

♥♥♥

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *