Lapse neljanda kuu pildistamine

Selles postituses on lapse neljanda kuu pildistamine!

Neljanda kuu kokkuvõte on loetav siit.

See postitus on veninud, sest juulis on nii palju toimetamist olnud… Mul käis ema külas, aitas last hoida. Siis mees sai tegeleda oma koduste ehitusprojektidega ja mina koristamisega. Laenutasin tekstiilipesuri ja pesin kaks diivanit, suure vaiba, voodimadratsi, terrassimööbli ja mingi 7 väiksemat vaipa puhtaks. Hetkel oleme Tartus ja nüüd mul jälle lapsehoidjaid võtta 😃. Seetõttu saangi praegu selle pildistamise postituse ära teha.

Lapse neljanda kuu pildistamine läks ajaliselt päris pikale. Proovisin ka selle valge pehme “tumba” peal, aga seal seekord normaalseid pilte ei saanud. Siis tuli uued asukohad otsida ja Poiku veits väsis juba ära.

Kuidas teile neljanda kuu “täiskasvanulikum” outfit meeldib 😃? Peaks vist ikka nende nunnude kostüümide juurde tagasi minema 😃. Kostüüm jälle H&Mist. Nii igav 😃 Aga ma arvan, et järgmiseks kuuks ma riideid eraldi ei osta, vaid võtan midagi kapist, kuna hetkel on neid seal üksjagu… Proovin kuuenda kuu sünnaks midagi nunnut jälle leida.

Aga ega see ei tähenda, et pildistamine läbi saab, kui laps ära väsib. Ema ikka alati kompab täiega piire, sest suur hirm on, et mitte ühtegi sobivat pilti ei saanud 😂. Ja asi polegi alati poisis ja tema poseerimises, vaid selles, et mina ei oska pilti teha 😃.

Neljanda minisünna fotokaart matchib väga hästi lapse uue tapeediga 😃 (Uus toa postitus ka ikka tegemata 🙄, pildid tegelikult juba ammu tehtud).

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *