Lapse teise kuu pildistamine

Selles postituses on lapse teise kuu pildistamine! Proovime ikka igal minisünnal mõned klõpsud teha. Teise elukuu kokkuvõtte postitus on ka juba peaaegu valmis, aga ootan reedese perearsti visiidi ära, siis saan ilunumbrid ka juurde lisada 😏. Ongi aega veel mõned päevad see ära lõpetada.

Lapse esimese kuu kokkuvõtet saab lugeda siit ja pildistamist näha siit.

Lapse teise kuu pildistamine kulges edukalt ja endiselt koduseinte vahel. Mõned klõpsud ikka saime, olgugi et ta muutus üsna tujukaks. Praegu on teda juba lihtsam pildistada ka, kuna ta on ise uudishimulikum ja vaatab ringi. Enne niisama siputas ja pidime palju klõpse tegema, mitu korda pead keerama jne, et midagi õnnestuks 😃. Struggle is real!

Ma pean leidma uusi aksessuaare, millega pildistada, sest see valge pehme tumba hakkab talle juba väikeseks jääma 😃. Pildil näha olev õhupall on säilinud beebipeost 😂.

Komplekt on H&M-ist, ma seda küll enam e-poest ei leidnud, aga näiteks sellise ostsin ka. H&M-is üldse üsna nunnud riided, poistele muidu raskem leida midagi nummit. Fotokaart on pärit Ameli-st.

Viimasel pildil on näha minu näoga poissi, niiet ärge öelge kõik, et ainult isa näoga 🤣. Ilmselgelt Poiku väsis ära, et nii kaua pidi koos emmega poseerima 😃.

Tahaks juba rohkem päikest, nendel peeglist tehtud piltidel ma paistan eriti valge. Aga vast see suvi enam kaugel pole ka.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *