Lapse esimese kuu pildistamine

Olime saanud nädal aega kodus olla, kui Eestis kuulutati eriolukord välja. Seetõttu tuli lapse esimese kuu pildistamine kodus korraldada. Õnneks meil on tehnikat kodus ka ja saime ise mõned ilusad pildid tehtud. Selles postituses tahangi pilte näidata.

Kui eriolukord millalgi läbi saab ja elu natuke normaliseerub, siis lähme perepilte tegema kuskile fotograafi juurde. See ei ole siis küll enam lapse esimese kuu pildistamine, aga äkki siis hoopis kuuenda kuu fotosessioon. Selleks ajaks ta juba hoiab kenasti pead ka ja saab ikkagi toredad beebipildid. Hiljuti just otsustati, et eriolukorda pikendatakse 17. maini. Kahju, et viirusest jagu ei saada, aga minu jaoks endiselt positiivne, sest issi saab kodukontorist tööd teha ja aidata lapsega tegeleda. Loodan, et 17. maiks Gazpromi torustikes kõik normaliseerub ja saame rahulikku beebielu nautima asuda 😃.

Esimese kuu üsna pikka kokkuvõtet saab lugeda siit.

Mingeid ägedaid aksessuaare mul ta pildistamiseks ei ole. On olemas kahed fotokaardid – ühed on Ameli omad, mille ostsin hiljem juurde ning teised tulid ühe beebiraamatuga kaasa. Beebiraamatu ostsingi nende kaartide pärast, täitma seda ei hakka 😃 🤷🏽‍♀️

Poiku kahenädalane

Poiku esimene outfit Lindexist. Suurus nr 50. See oli üks esimesi riideid, mile talle ostsin millalgi eelmisel aastal.

Poiku 1. kuu

Poiku outfit H&M-ist. Suurus nr 56.

Proovin hakata nüüd natuke tihedamini kirjutama kui kord kuus. Iga postitus ei pea ju pikk romaan olema 😃. Järgmisena peaks tegema Poiku teise elukuu kokkuvõtte ja uue fotosessiooni, juba ongi jälle kuu möödas.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *