Saun, 100 kraadi, hüva leili

Pean tunnistama, et sauna ma igatsesin väga korteris elades. Ma Tartus elades käisin vähemalt korra nädalas saunas. Okei, Tallinnas korteris oli see pluss muidugi, et MyFitnessid olid üle tee ja sain tihti ka seal saunas käia, aga enda saun on ikkagi midagi muud – privaatne näiteks 😃

See oli ka üks esimesi ruume, mis sai n-ö valmis. Kuna plaatimistööd olid ehitajal tehtud, valamukapi ostsime kohe ära, mees pani kokku ja ühendas vee jooksma, siis seal midagi erilist muud teha ei olnudki. Krt, ma jälle unustasin – valgustus. Valguseks panime süvistatavad lambid, aga sellest ma rääkisin siin postituses. Sauna panime LED riba, seda mainisin siin postituses.

Dušinurgale on veel klaas paigaldamata ja sellepärast tuleb pärast saunas pesus käies veidi hoolikamalt vaadata, kuidas vett lasta, aga kui klaas paigas, siis pole vee pritsimisest ka enam midagi. 

Selle vannitoa puhul on mõnus see, et selle uks avaneb terrassile otse järve poole ja ma ei jõua järgmist suve ja soojasid ilmasid ära oodata, et saaks juba õues olla. Mees ehitab ehk järgmisel kevadel sinna paadisilla ka, siis ma hakkan seal vedelema heade ilmadega. Ostan sellise täispuhutava ükssarviku nagu Instas popp on 🦄 😃 Nagu vist kõik juba teavad, siis ujumas ma ei käi.

Siis kui veel muru ei olnud. Võimalik paadisilla asukoht
Siit videost on näha võimalikku paadisilla asukohta
Image result for instagrammable floating accessories
Selline saab olema vaatepilt pärast paadisilla valmimist 😃

Aga nüüd pildid. Nagunii kõige põnevam osa sellest postitusest..

Ehitus ja muu

Selline pidi tulema meie vannituba

Kuna sellised tumedad plaadid pole minu maitse, siis lasime välja vahetada. Mulle meeldib valge, see teeb kõike avaramaks, puhtamaks jne. Mis siis, et vahel on valgete pindade eest raske hoolt kanda. Võib-olla lapsevanemad valgeid pindu nii väga ei armasta, aga hetkel mu kassid käituvad viisakalt ja seega sobib 😃 Mul on OCD igasuguste plekkide, tolmu, liivaterakeste jne suhtes, seega koristamine ei ole probleemiks. 

Plaatimine töös
Plaatimine töös vol 2

Valmiiis

Pesuruum/vannituba

Vannituba
Kaalu peaks ka valge ostma ikka, ei sobi ju praegu 😃 LOL
Kassi saba paistab
Mu OCD mustuse suhtes
Mjäuksonidele meeldib ka sooja ja VALGE põranda peal 😃 Neil Mamaga sama maitse 😃

Akendele paigaldasime kassettrulood, kuid terrassiuksele ma tahtsin roosidega privaatsuskilet. Nägin seda Kristiine ringmajas, kui käisime kortereid vaatamas ja siis oli suht selge, et kui uues kodus privaatsuskilega on midagi peale hakata, siis pean saama ROOSIDEGA 🌹🌹🌹

Meeldib väga
Selline lähemalt. Tundub erinevat tooni, kuna õuest kumab muru läbi 😃

Selle paigaldamine oli küll üsna tüütu, aga saime hakkama. Hea oleks olnud tapeedilabidaga pärast mullid välja suruda. Meil seda tol hetkel polnud ja natuke jäi mulle näha. Aga ei loe, selle raha eest on see väga ilus. Siit saab, kes tunneb huvi. 

Leili ka saab visata vä

Leiliruumi oli alguses planeeritud meile ainult põranda alla valgus, aga õnneks saime paluda võimaldada ka seljatoe taha ja paigaldasime ise LED riba sinna.

Algselt taheti meile paigaldada heledam saun, ma ei mäletagi isegi täpset tooni, aga kuna küsisime, kas saab millegi vahel valida ka, siis lõpuks valisime termohaab tooni/tüüpi lavalauad. Hooldamise mõttes tundub tumedam parem ja ega leiliruum ei peagi valge olema 😃

Leiliruum – see pilt on siis ehituse ajast

Vannituppa asju valides pean tunnistama, et üsna raske oli leida ilusat saunakopsikut ja -kulpi leili viskamiseks. Ehituspoes väga head valikut ei olnud – lõpuks need Rento omad ostsin Apelsinist. Aga hiljem märkasin, et Saunamaailmas müüdi neid ka.

Saun
Leiliruum

Selleks korraks siis kõik. Järgmiste tubadeni!

❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *