Lapse teine sünnipäev

Mõtlesin, et peaks blogis lapse sünnipäeva pilte jagama. On põhjust jälle midagi kirjutada.

Sünnipäeva pidasime kodus, hetkel ei tundunud õige mängutoas pidada, vaatame järgmisel aastal. Ma oleksin tahtnud täiega jälle stuudios pildistamas käia, aga ei hakanud, kuna ta on praegu väga pildistamise vastane.

Peoteemat ei olnud üldse raske mõelda, talle nii meeldivad praegu igasugused ehitusautod. Ta ütles kallurauto ja paakauto enne, kui ta hakkas emme ütlema, niiet palun tehke omad järeldused 😃. Kaunistused ostsin saksa Amazonist. Õhupallide jaoks ostsime eraldi heeliumi ballooni kuskilt peotarvete poest. Peosöögiks olid minipannkoogid Kookerist, puuviljakorvikesed ja muffinid tegin ise. Koogi tegi Annalie tordid. Tegelikult ostsin talle ka ülikonna, mida lootsin, et äkki saame pildistamise ajaks selga panna, aga seda ma võin ise kanda 🥲.

Kingituseks plaanisime osta elektriauto, aga liiga hilja tulin sellele mõttele. Enamusel, mis meile meeldisid, oli pikem tarneaeg, tahtsin ikka, et oleks kingitus kohal sünnipäeval. Tegelikult oli see isegi hea, et seda hetkel ei saanud osta, sest see päris suur kolakas, praegu me veel sellega õues ei sõidaks, oma sünna päeval ta seda seega nagunii poleks väga nautida saanud. Vaatame seda teemat uuesti suve alguses. Seega tuli leida uus mõte, mida kinkida. Meil jooksuratas on juba kunagi varasemalt ostetud, seega seda ka ei saanud. Mõtlesin siis, et äkki mänguköögi, aga samas ta möllab meie köögis erinevate sahtlite ja köögitarvikutega, et ma ei teagi, kas ta selle mänguköögi vastu huvi tunneks 😃. Lõpuks ostsime Little Dutchi parkimismaja ja see ost läks küll täitsa asja ette. Lapsele meeldib väga, siiamaani igapäevaselt mängib seal oma väikeste autodega.

Loodetavasti saan varsti aktiivsemalt jälle siin toimetama hakata. Plaanime mõned reisi teha ja suvine periood ehk tuleb jälle pisut aktiivsem.

Kallid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *