Lapse esimene sünnipäev

Nunnu Poiku esimene sünnipäev oli meil tagasihoidlik. Pidu oli kodune, käisid ainult vanavanemad. Ma nägin kaunistustega päris palju vaeva, need siiamaani seinal 😁.

Kaunistused:

 • Õhupallid Etsyst
 • nr 1 õhupall Järve Selverist
 • Fotokaardid Amazonist

Aga et sünnipäeva natuke erilisemaks teha, siis käisime stuudios pilte tegemas. Seekord oli päris keeruline pildistada, tal oli paha tuju. Tegime 370 pilti ja õnnestus 5 🤣.

Kes otsib poistele nunnut outfiti siis (Eestist ma ei leidnud 80-86 suurus ülikonda):


Poikule kinkisime sünnaks politsei mänguauto, mis teeb hääli ja millel tagumine luuk käib lahti. Ja nats hiljem ostsime ka tõukeratta, sellise kuhu saab peale istuda, aga sellest ta veel nii huvitatud ei ole. Lihtsalt lükkab seda mööda tuba ringi, nagu autoga mängiks. Politseiauto meeldib talle küll väga.

Huumorinurk

Ma pean teile Poiku sünnakoogi nalja ka rääkima. See selline lugu, mis on võrreldav pulmakleidi tellimisega Aliexpressist. Teate küll need expectations vs reality pildid 😁.

Tellisin koogi siit enda kõrvaltänavast. Mòtlesin, et toetan kohalikku äritsemist, hoian enda aega kokku jne. Küsisin eelnevalt, et milliseid lasteteemalisi kooke teha oskab. Suhkrumassi oskas jutu järgi küll. Palusin saata näidispilte, et saaksin saada aru, mida ma tellida saan. Näidispildid saatis Pinterestist, ma kohe midagi kahtlustada ei osanud. Mõtlesin, et no ju siis oskab teha, mis see tõenäosus ikka on, et hakkad nii lähedal elavaid inimesi üle laskma onju. 🤣 Helen, ära usu inimeste juttu okei.. 😁 Näidispildid siis sellised:

Leppisime kokku, et nagu see valge tähekeste ja klotsidega, aga mitte nr 1 kujuga. Kuna ma väga suurt ei tahtnud, siis ütles, et saab teha ainult nagu selle esimese pildi koogi ülemise korruse. Kokkulepitud!

Õnneks see polnud selline suur sünnipäev lastega, muidu oleks küll jõhker pettumus olnud. Pettumus oli nagunii, aga minu pettumus pole nii suur asi 😁. Tulemus siis selline:

Ta saatis mulle pildi õhtul mingi 22 paiku, pidin koogile järgi minema sünna hommikul. Hea oli, et nägin kooki eelmisel õhtul 😁. Koogitegija ise vastas selle peale, et ta ei tee 1-1 kooke pildi järgi. Mul oli nagu, eee, mille järgi ma tellisin siis su meelest?! 🤣 Parandama ta ka ei olnud nõus oma tööd, kui ma küsisin, et mis teha annab sellega, et see pole ju see, mida ma ootasin. Kui mòtlema hakata, siis see, et ta üldse saatis mulle sellest pildi rõõmsalt, et kook valmis, siis tõenäoliselt ta ise arvaski, et nii ilus. Olgugi, et see ei näinud selline välja nagu ma tellisin, siis mind kòige enam häiris see suhkrumassi kasutamine. Nurkasid ei tehta nii, see pole korrektne katmine. Kui ma sellist asja oleks tahtnud, siis ma oleksin vòinud seda ise ka teha. Kui ikka ei oska, siis ära pakugi. Nii nõme käitumine.

Otsisin lõpuks ühe toreda naise, kes oli nõus teise tehtud kooki ümber tegema. Võttis katte maha ja kaunistas uuesti. Uus kate maitses paremini, kui terve koogi sisu 😁. Ma küll ei saanud lasteteemalist kooki, aga vähemalt nägi korrektne ja ilus välja.

Selline kino siis 😁

♥♥♥

4 Comments

 1. K.
  April 13, 2021 / 14:09

  Jessukene. Üks-ühele tegemine on hoopis teine jutt, kui konkreetselt käki tegemine 😲 Tähendab, ei tahaks solvata, kuna ma ei ole kindel et ise paremini teeksin. Aga tõepoolest, miks siis teenust pakkuda, kui ikka selgelt ei oska. Ümber tehtud tort koos topperiga näeb väga armas välja ja täitsa sobilik lapse sünnipäevale.

  • Helen
   Author
   April 13, 2021 / 14:22

   Täpselt samad mõtted. Kui ma oleks tahtnud “õpin suhkrumassi kasutama” kooki, siis oleksin võinud ju ise teha 😀. Ma sain oma šokeerivast kogemusest suhteliselt ruttu üle, aga eriti nõme oli see, et ta jätkas selliste kookide pakkumist. Nägin ühes suures FB grupis, kuidas veel üks inimene sai petta samamoodi. No tõesti, tänapäeval on Youtube jne, vaadaku videosid ja õppigu, kuidas teha 😁.

 2. Anna
  May 16, 2021 / 23:21

  Tere! Kust see imeilus koogitopper pärit on?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *