Lapse üheksanda kuu pildistamine

Selles postituses on lapse üheksanda kuu pildistamine! 

Eelmisel kuul oli veel üsna lebo teda pildistada. Seekord ma mõtlesin, et VÕIMATUUUU 😂. Ma ei tea, kui palju pilte ma tegema pidin, et mõned õnnestuksid. Pidin talle kogu aeg midagi näppida ka andma, siis natuke aega “poseeris”. Nt siin on näha, kui huvitav kõik oli.

Kõige lahedam oli veel see, et see must tahvel, millele ma panen lapse nime, vanuse ja kuupäeva kirja, ma muutsin sellel kuupäeva ära, aga jätsin vanuse muutmata (ehk et oli kirjas 8-kuune 🤦🏽‍♀️). Pooled fotod seega kohe prükkarisse 😁. Õnneks ma märkasin seda pildistamise ajal, mitte töötlemise ajal 😁.

Ma küll pildistasin pärast õigete kirjadega tahvlit ka ja mõtlesin, et kui on mõni hea pilt vale vanusega seeriast, siis proovin Photoshopis tahvli sisu ära vahetada, aga ei saanud ühtegi niiii head pilti, et ma viitsiks jändama hakata.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *