Raseduse pildistamine

Minu raseduse pildistamine! 🤰🏽

Kui sõbrannad mulle ütlesid, et Teevi juurde pildistamiseks tuleb järjekorda panna kohe kui triibud saad, siis ma arvasin, et see on nali 😃 Tol hetkel ma pildistamisele väga ei mõelnudki, keskendusin muudele rasedusega seonduvatele teemadele. Otsustasin Teevile kirjutada oktoobris, siis kui suuremad riskid möödas. Tuli välja, et liiga hilja 😃 Esimene vaba aeg oli alles märtsi keskpaigaks ja selleks ajaks poiss juba käes.

Agaa.. ma palusin end panna ootejärjekorda, äkki keegi tühistab ja mul joppas! Teevi kirjutas jaanuari alguses, et saame mehega minna tema juurde pildistama. Oktoobri ja jaanuari vahepeal ma väga rohkem fotograafi juurde minekule ei mõelnudki, käisime ju ise ka stuudios jõulupilte tegemas. Et tegelikult olin juba arvestanud sellega, et rohkem pildistama ei lähe, aga olen väga rahul, et ikkagi käisime!

Pildid said väga ilusad! Pildistamine ise oli tore ja läks ruttu. Teevi on avatud suhtleja, lisaks juhendas täpselt, kuidas poseerima peab. Kokku sain 25 pilti, tegime 5 erinevat kleiti/tausta.

Meigi tegi mulle Helen (mitte mina, vaid üks teine äge Helen) 😃

Lendleva kleidi piltidel pidi mees aitama. Mind ajas täiega itsitama, kuidas ta lehvitas kleidi saba (tegi tuult kleidi saba alla) 😃 Kleidi lehvimisest saime liikuvad pildid ka.

Raseduse pildistamine

Viimase set-i otsustasin spontaanselt kohapeal, alguses ma üldse ei tahtnud palja kõhuga pilte, aga praegu on hea meel, et ikkagi tegin selle viimase ka, sest noo ilusad pildid said. Pealegi kõht ei ole päris paljas, pitskangas on peal ja aluspesu ka ikka seljas 😃 Aga jah, Instas ja siin seda päris täiskujul jagada ei taha, niiet sorri Teevi, ma natuke lõikan su ilusat pilti 😃

Ongi kõik! Järgmisena plaanin näidata pilte oma beebipeost ja juba üsna valmis lapsetoast!

❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *