💙 Minu beebipidu 💙

Nagu ma lubasin siis seekordne postitus minu beebipeost. Tundub kuidagi ebareaalne, et juba on käes see aeg, kus beebipidu korraldati mulle, mitte mina ei korraldanud kellelegi teisele. Tundus alati kuidagi kaugel olevat see aeg minust 😃

Mäletan, kui korraldasin beebipidu oma sõbrannale Lilianile ja Triinule aastal 2017. Need olid esimesed beebikad, mida korraldasin. Sel ajal ei olnud beebipidude korraldamine üldse nii populaarne ja igasugust selle teemalist nänni kaunistamiseks oli palju raskem leida. Praegu on minu arvates beebipidude korraldamine palju popimaks muutunud. See on tegelikult ka tore üritus, et korraks veel sõbrantsidega kokku saada enne, kui põhimõtteliselt kogu elu läheb veidi teistsugusemasse rütmi 😃 Pealegi, katsikule ei tahaks kutsuda 15 inimest korraga, kui beebs on veel väike (ja ise alles kohaned). Pigem rahvas käib uudistamas väiksemates puntides.

Aga ok, räägin nüüd lähemalt, milline oli minu beebipidu!

Üllatuspidu

Toimus laupäeval 1.02, ilm oli jama 😃 pime ja päikest ei olnud. Enesetunne oli mul ka sel päeval kehvem kui tavaliselt, peaaegu oleks oma üllatuspeo ära rikkunud, sest ei tahtnud kodust ära minna.

Tegelikult ma natuke aimasin, et midagi toimub, sest

  • ma olen juba suhteliselt viimase vindi peal ja pidu polnud tehtud (ma ise olen vist ca 5 pidu korraldanud, seega väike ootus/lootus oli, et tehakse mulle ka 😃)
  • mees üritas mind hommikul liiga palju erinevat moodi kodust ära saada 😃 tundus kahtlane, et kehva enesetundega prego ei saa kodus niisama passida 😃
  • kui poest koju sõitsime, siis sõbranna auto sõitis vastu.. mõtlesin, et ei tea, mis ta siin minu kandis teeb 😃

Kuni viimase hetkeni koju sõites mõtlesin, et ei tea, kas on see päev või mitte. Kui maja ees autost välja tulin, siis mõtlesin, et ahh, nagunii mõtlen üle 😃. Aga kui välisukse lahti tegin ja sisse astusin, siis mõtlesin, et krt oleks pidanud hommikul rohkem meikima 😂

Kõige suurem üllatus oli tegelikult see, et nii palju inimesi oli ja nad mahtusid kõik mulle tuppa ära 😃 Minuga koos 15 naist ja beebitüdruk, hiljem liitusid veel kaks papat oma lastega (kaks poissi). Ja huvitav, mida naabrid arvasid, sest nad kõik parkisid ju kuskile kõrvaltänavatesse oma autodega, et ma ei näeks.

Lisaks oli megatore see, et Marie tuli väikse beebi Nolani ja Keviniga Taanist Eestisse! Ja mu Tartu sõbrantsid olid ka kohal!!

Beebipidu - külalised

Söögid ja kaunistused

Sõbrantsid organiseerisid kõik söögid ja kaunistused.

Menüüs olid mingid huvitavad Vietnami kevadrullid. Vist nimetatakse neid nii, peab Marilini käest üle küsima (tema retsepti järgi söök ja kastme tegi ta ka ise) . Igatahes riisipaberi sisse keerati igast manti ja siis dipiti kastme sisse. Naersin, et see riisipaber on nagu söödav toidukile. Polnud enne proovinud, seega huvitav uus maitseelamus!

Kõik tahavad toidukilet süüa 😃👇🏼

Beebipidu - külalised

Lisaks oli Tammekas teinud mu lemmarit Tammeka Caesari salatit 💕

Magusatest asjadest – 🍰kook🍰 ja 🧁muffinid🧁.

Ausalt öeldes mul ei olnud väga palju mahti pilte teha. Tavaliselt teiste pidudel olen enne peaosalise jõudmist kõik pildid kenasti ära teinud, rahulikult kompat sättinud jne. Seekord enda peol tundus kuidagi imelik külalistega mitte suhelda ja keskenduda liiga palju piltide tegemisele 😃 Grupi pilte oleks tahtnud teha õues, aga ei olnud head ilma. Mingi hetk hakkas lörtsi tulema ja no 15 inimest ajada jalanõudesse ja jopedesse uuesti – suhteliselt tüütu kõigile 😃

Muideks, see #love õhupall on sellisena püsinud juba aasta aega 😃 Need pulmadest saadik.

Beebipeo kaunistused

Minu toredad sõbrantsid

Aitäh teile!!! ❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎💖

Korvpall jäi päevaga rahule! 😃

Üsna mauk on olla, aga pikalt enam jäänud ei ole. Poiss on varsti siin! 💙

Beebipidu - peaosaline
🏀

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *