Omlett Dijoni sinepi kastmega

Omletti on nädalavahetuse hommikuti mõnus teha ja süüa. Ma tegelikult suur muna armastaja ei ole, aga vahel ikka söön.

Ma ei tea, kui kauaks mul selline toidutegemise ja pildistamise tuhin jälle peal on, aga mulle iseenesest meeldib mõte, et headest söökidest on mu blogis väike kogumik ja ma saan aeg-ajalt käia vaatamas, et mida täna võiks süüa teha.

Omlett valmis pannile minema
Pannile minekuks valmis
Serveeritud omlett tomati ja kurgiga, kastmeks Dijoni sinep kookoskoorega.
Serveeritud omlett

Tee ise ka sellist omletti:

  1. Haki kõik meelepärane, mida omleti sisse panna. Mina kasutasin šampinjone, sinki ja rohelist sibulat. Paljud panevad ka hästi väikseks hakitud tomateid.
  2. Tegin mõlema omleti jaoks eraldi taigna. Ühe taigna jaoks klopi kaks muna ja lisa tunde järgi piima. Mitte väga vedel, aga mitte ka väga paks. Mina kasutasin taimset piima, aga ilmselt “õige” piimaga püsib omlett paremini koos. Lisa ka juustu. See aitab ka koos hoida ja annab kohevama maitse.
  3. Pann soojaks ja taigen pannile. Kalla sisse ka kogu hakitud värk.
  4. Pane meresoola ja mingit mõnusat pipart ka peale.
  5. Praadida mõlemalt poolt nii, et alguses altpoolt liiga kärssama ei läheks ning et ülevalt poolt tõmbaks enamuse tahkeks. Siis keerata ümber.
  6. Dijoni sinepi kastet tegin pannil – dijoni sinep ja kookose koor segada ilusti läbi.

❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.