Magamistuba

Magamistuba on olnud selline nagu see piltidelt paistab juba peaaegu kolimise algusest saadik. Kuude jooksul midagi erilist muutunud ei ole, mööblit juurde ostnud ka pole. Ma ei teagi, miks ma seda postitust varem ei teinud. Kõik muud toad tundusid vist huvitavamad 😃 Aga magamistuba on täiega mõnus (eriti aknast vaade) ja pole see sugugi vähem olulisem kui teised toad.

Hetkel on igasuguseid muid projekte liiga palju, aga suvel kaalun kindlasti tapeedi panekut magamistoa seina, äkki leian midagi ilusat sinna.

Magamistuba ehitusjärgus
Ehitusajast pilt – sel hetkel sain aru, kui ilusa vaatega magamistuba mul olema hakkab
Magamistoa ehitus lõpetatud - ilus ja puhas
Ilus ja puhas
Magamistoa päikeseloojang
Päikeseloojang ja garderoobi kokkupanek

Nostalgitsemisest aitab küll, nüüd on aeg vaadata praeguseid pilte (nagu näha, siis pildid on värsked, õues on päris lumine).

Magamistuba - voodi ja öökapid
Ma tegin blogi piltide jaoks voodi ära, nii tubli olen
Öökapp
Üllatavalt hästi sobib see Ikea öökapp muu mööbli juurde

Aa mhm ja juhtmevabalaadimine on suht hea asi. Ideal of Sweden teeb neid päris ilusaid ka, Black Friday ajal snaipisin endale üsna odavalt ühe laadimisaluse.

Minu "meigijaam" - peeglilaud koos väikse järiga
Kuigi ma väga palju ei värvi end, siis make-up station on mul küll kena
Kummut
Garderoob
Leia garderoobist kaks kassi
Garderoob
Garderoob praegu

Garderoobi ruum oleks võinud olla veidi laiem, kuna tahtsin teha nurgaga ja mitmesse seina ulatuvat garderoobi, aga ei mahtunud 😊 Kleidid ja ülikonnad on hetkel teises toas stangel, eks sheerin teisest toast siis pilte, kui ma ükskord sinna ka kapi valmis saan.

Ühe lambi paigaldasime ka nagu näha. Päris mitu kuu rippus seal ainult pirn otsas, lihtsalt ei viitsinud seda teha 😃😃 Algselt plaanisime panna 3 tk (ostsime ka), aga hetkel tundus, et see 1 valgustab piisavalt ja pole mõtet nii palju auke lakke teha. Vaatame edaspidi, kas panemegi need teised kaks sinna juurde või mitte.

Kapid on Ikeast. Vasakul on veidi näha, mu hommikumantel ripub selles augus, millest jäi 15 cm puudu, et oleks veel üks kapp mahtunud 😃 Ikea garderoobikapid on võrreldes kohalike pakkujatega ikka väga normaalsed (hinna ja kvaliteedi suhe). Lisaks mulle meeldivad Ikea väljatõmmatavad ehete sahtlid, nendele sai valgustust ka panna, aga me ei pannud. Ainuke asi, mis häiris olid augud kapi äärtes (no et igaüks saaks ise oma kõrgusele sahtlid ja stanged jne panna). Aga see probleem lahenes ka kiiresti, ostsime palju selliseid aukutäiteid ja panime augud kinni.

Kassid ilmselt arvavad, et hoomanid käivad vahel nende voodis magamas 😃

Kassid
Kassustele meeldib…
Kassid nautimas suveilma magamistos
…täiega meeldib

Ega siis midagi praeguseks. Kui järgmine blogimise hoog peale tuleb, siis teen kontoritoast postituse. Väikese toa postitus ootab kapi tellimist – ma arvan, et enne pole mõtet tollest toast teha.

Ootan juba väga suve – saan teha eraldi terrassi ja õuepostituse (plaanis kuidagi moodi aeda ka kujundama hakata), lisaks tahan teha esikusse kapile riiulid ja uksed ette. Aga enne suvepostitusi, saate lugeda veel mõnest reisiseiklusest, mis peatselt ees ootamas!

Tsauka!

❤❤❤

2 Comments

  1. Rahel
    July 8, 2021 / 15:11

    Tere!
    Nii ilus magamistoamööbel! 🙂 Sooviks uurida, et kust te ostsite oma voodi/kummuti/meigilauakese või et mis mudelitega tegu on? Olen selliseid otsinud juba päris pikalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *