See vanniga vannituba

Follow my blog with Bloglovin

Nüüd on küll pikk vahe eelmisest postitusest tekkinud. Vahepeal midagi märkimisväärset toimunud ei ole, toad vaikselt edenevad. Sellises tempos nagu alguses enam midagi ei liigu 😃 See postitus on mul draft-is olnud juba mõnda aega, aga kuna ma ei ole suutnud piisavalt ilusaid pilte valminud vannitoast teha (päeval tööl, õhtul läheb juba ruttu pimedaks, tahaks loomuliku valgusega), siis seetõttu on selle postitamine nii kaua veninud. 

Esimesena võtsin ette vannitoa, kuna sellega oli nüüd siin hiljuti suur möll. Kes progressi postitusi on lugenud, siis teab, et vannitoaga läks nii kaua, sest tahtsime kraanikaussi ümber tõsta. Kirjutasin sellest ka veidi siin

Aga alustame algusest. Kui saime mai lõpus teada, et OSTAME KODUUU, siis tegelikult olid siin juba siseviimistluses kõik asjad otsustatud/tellitud jms ja öeldi, et muuta enam ei saa. Saime ikkagi arendajaga kokkuleppele ja maakler edastas meile info, et ühe õhtuga tuleb valida uued plaadid välja ning need peavad olema sellised, mis on kohapeal saadaval, tellimine ei olnud valikus. Eks see ühe õhtuga valimine, pärast tööpäeva, ei olnud kõige mõnusam, aga kuna ma olin vanemate kodus alles remonti teinud, siis ma enamvähem teadsin, millist stiili plaate ma endale ka otsin. Kui poleks teadnud, siis tõenäoliselt ei oleks ühe õhtuga küll hakkama saanud 😁

Algselt pidi tulema meile selline vannituba
Vannituba ehitusjärgus
Vannituba valmis sissekolimiseks

Seinaplaatidega olen täitsa rahul, need on ilusad, aga põrandaplaadid mulle eriti ei meeldi. Poes meeldisid, aga kuidagi väikese põranda peale liiga palju vuuke ja halb koristada seda. Paneksin nüüd suuremad plaadid, kui vaid saaksin muuta, aga hetkel tervet põrandat hakata üles kiskuma lihtsalt sellepärast et ERITI ei meeldi… Ei tundu väga ratsionaalne 😁No vähemalt on heledad plaadid. Pean tunnistama, et saunaga vannituppa said ilusamad plaadid põrandale ning kuna seal on mustriga plaadid, siis ei torka iga puruke ka nii hullult silma. Põrandaplaatide vahetus on siis projekt tulevikuks 😃 siis kui hakkab nii igav, et ei oska enam midagi teha ja raha peaks ka mõttetult palju üle olema.

Arendaja poolt planeeritud valamut me ei lubanud seina panna, kuna tundus mõttetu, sest me nagunii ei tahtnud sellist valamut. Tahtsime koos kapiga. Need väikesed valamud seisavad hetkel panipaigas. Villeroy&Boch, ostke ära, lol  😁 Kui kodu kätte saime, siis tellisime endale uue meelepärase valamukapi.

Kui see tellitud kapp ükskord kohale jõudis ja tundus, et nüüd paika ja vsjo, siis sel hetkel tekkis hull dilemma, millest varasemalt kirjutasin – kuhu ikkagi see kraanikauss panna… akna alla justkui ei sobinud enam. Liiga suur, liiga sügav, liiga potile lähedal ja igast “liiga” asju veel. Tõstsime selle vasakule seina äärde, kuhu see sobis palju paremini.

Algselt kraanikausi koht akna all
Siis kui jõudis kohale, et ei taha kraanikaussi akna alla ja kui pesumasina jaoks sai liiga pikk toru ostetud 😁

Miks selle vannitoaga nii kaua läks… lõhkusime värskelt valminud seinad ära ja tegime veidi torutöid – vedasime (no mina mitte, aga meie versioon kõlab alati paremini) soojaveetoru teise seina, et saaksime kraanikausi asukohta vahetada.

Kapi-Kalevipoeg kodus olemas, suht mugav ja hea
Teisipäevaõhtune auk. See pilt, mis tekitas mulle Instas vähemalt 15 DM-i sisuga “MIS JUHTUUUS” 😁
Kolmapäevaõhtused torutööd ja seina lappimised
Seina lappimise laupäev
Pmst nagu uus pühapäev

Ja nüüd ilmselt minu jaoks kõige meeldivam osa – lõpuks valmis vannitoast pildid. Pildid jäid ofc kõige ilusamad loomulikus päevavalguses, aga pean tunnistama, et hommikuti mulle meeldib panna ainult peegli valgus põlema, siis on selline hämar ja saan rahulikult üles ärgata. Kohe hommikul vara äkiline ja liiga ere valgus teeb ainult pahuraks 😂

Kraan sai vist valele poole, oleks võinud panna paremasse nurka. Eks see jääb ka tulevikuprojektiks 😃
Ostsin kolm vaipa, sest need nii mõnusad pehmed ja plaadid ei meeldi 😂

Ma tegelikult tahtsin igale poole pastelseid toone ja ideaalis oleks pidanud tulema türkiissinine vannituppa, kuna ma ei leidnud piisavalt toon-toonis asju ja roosat oli kergem leida, siis tegin roosaga vannitoa. Õnneks mees ei protesteerinud. 

Siin siis õhtuvalguses, vein juba ootab. Ok lähen vanni, tsau 😃 🛁

❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *