Väike ülevaade eelmisest kodust headeks mälestusteks

Eelmine kodu sai lühikese aja jooksul päris koduseks ja armsaks, et lausa kahju oli ära tulla. Eks kindlasti pikemas perspektiivis majas elada (rohkem ruumi, sauna, terrassi ja rõdu olemasolu) on ikka midagi muud kui kesklinna korter, mis praegusest elamisest täpselt poole väiksem. Kuigi siin külas pole väga midagi, siis auto on olemas ja ega ma nii palju ei kasutanudki kesklinnas neid võimalusi. Pidudel ja väljas kohvikutes-pubides käisin pigem harvem. MyFitnessi mitmed klubid üle tee olid muidugi suureks plussiks. Seda mugavust ma jään taga igatsema. Postkontor ja poed ületee olid ka mugavad. Aga kogu see rahvamass ja liiga tihti koduväravale kusevad parmud ei ole midagi, mida igatsema jääks 😂Ja sellistel hetkedel, kui näed kedagi kusemas või sittumas keset Tallinna kesklinna oma värava ees, ma ei tunne põrmugi end halvasti, kui mõtlen, et kust selline RAHVARÄMPS tuleb. Aga positiivsemate ja asjakohasemate teemade juurde tagasi!

Tahtsin selle postituse teha endale, et mäletaksin kunagi mitmete aastate pärast vaadates, milline mu esimene Tallinna kodu oli. Olgem ausad, ühikat ma oma esimeseks koduks ei pea 😃Ühikas oli rohkem nagu säästuperiood kõrghariduse omandamiseks. Ja noh ilmselgelt see säästuperiood tasus end ära, elan praeguseks ju juba majas…

Elutuba

Elutoas me väga suurt remonti ei teinud. Muutsime diivanite ja teleka asukohta. Värvisime lae ja seinad, panime uued liistud. Olgugi, et mulle see punane mööbel ei meeldinud, siis arvasime, et kuna nagunii pikemas perspektiivis sinna elama ei jää, siis ei hakka full remonti tegema.

Telekas oli enne mingi koleda punase telekakapi peal, integreerisime selle kenasti ja puhtalt seina. Tegelikult oli mul siin veel ka laudlina ja vaip, aga need viisin juba uude kohta ära. Tagant paistab veel ka Balilt toodud maal, mis esialgu küll jäi sinna, kuid v-b kui tulevikus leian sobiva koha, siis paigutab selle ka kuskile ning uus üürnikele ostetud söögilaua ja toolide komplekt. Need pildid tehtud vahetult enne ära kolimist. Oleks pidanud sees elades ka õiged sassis toaga pildid tegema 😂Praegu tundub liiga viielise tuba olevat.

Elutuba

Siit paistab punane mööbel ja maakaart, kuhu märkisime kõik koos reisitud riigid üles. Ka see jääb kahjuks sinna, kuna see kaart oli kleebitav. Aga saame alati uue teha.

Elutuba

Mis siis, et see peegelkapp on punane… Ta mahutas väga palju asju ja mulle meeldis, et selline suur peegel on toas.

Peegelkapp

Mu hääl on videos nii imelik 😂 

Köök

Köögis ka suurt remonti ei teinud. Aga vahetasime alles sel kevadel tasapinna, kraanikausi, nõudepesumasina ja ahju välja. Valge laud ja toolid (mis hetkel uues elamises) said ostetud eelmisel aastal, enne oli samasugune üleni punane mööbel nagu köök. Kui oleks kolimise plaanidest teadnud, siis võib-olla poleks neid kulutusi teinud, sest vanad töötasid-ajasid asja ära, need lihtsalt ei meeldinud mulle 😂

Tegelikkuses see köök nii erkpunane polegi, pildilt tundub, kuna keerasin valgust natuke juurde.

Vannituba

Vannituba ei läbinud samuti suuri muudatusi. Panime kõigest uue peegli JA KASSIKINDLA WC PABERI HOIDJA 😂

Kassikindel peldikupaberihoidja 😂
Junkurite salajased kuudid 💩

Magamistuba

Magamistoas sai remont tehtud suhteliselt hiljuti, pärast minu sissekolimist. Eelmine remont oligi juba oma aja ära elanud ja eks ma tahtsin kõike teha oma maitse järgi 😃Minu poolt siis kujundus, mees tegi kõik oma käekestega valmis. Minu lemmiktuba selles korteris. 

Minu väike riietumisnurk ja kevadel-suvel tegin siin ka meigipõhja, kuna hea loomulik valgus. Parem kui vannitoas. See peegel oli küll megahea leid 30 euro eest. 

Siin siis meie garderoob. Siia pidi tegelikult tulema veel kardin ette, et varjaks kogu seda riideasja veits ära, aga sinnamaani ei jõudnudki enne, kui kolimine selgus. Tegelikult olid isegi kardina jaoks siinid ostetud. Paremal on näha ka minu “ajutist kleidi osakonda”, millel oli pärast ostmist 5 kleiti peal. Ütleme nii, et hetkeseisuga väga ei paista sinna midagi mahtuvat ja mis kõige hullem, ikka tundub, et midagi pole selga panna 😂

Need karbid, mis üleval osas paistavad, said ise üle värvitud ja tapeet pandud otstesse. Muidu karbid ostsime Jyskist ja kuna sobivaid karpe ei leidnud, siis pidime ise kohandama. Kolm karpi jäid üürnikele, kuna need sobivad selle toaga hästi.

Garderoob ja minu “ajutine” kleidilahendus

Kes ütles, et raha ei kasva puu otsas? Minul kasvab ja lausa kummuti otsas 😂Tegelt äriinfotehnoloogia naiskad kinkisid sünnipäevaks nii laheda rahapuu.

Kummut voodiga samast komplektist

Siit siis näha voodit. See voodi ja madrats olid tõenäoliselt parimad rahalised väljaminekud, mida üldse olen oma elus teinud. Unekvaliteet tõusis mitu korda. Arvestades seda, et veedan 1/3 oma päevast selles voodis, siis on päris oluline, et see paik oleks võimalikult hea väljapuhkamiseks. Sellel voodil on all ka sahtlid, mida ma algselt nii väga hinnata ei osanudki, aga pärast osutusid ikka väga praktiliseks. Voodijala juurest paistab üks saba ka, kes veel ei märganud 😂Ainuke feil selle voodiga oli see, et see voodipeatsiauk kuskil ca 170 cm, aga meie voodi ei mahtunud sinna vahele. Mõned cm jäid puudu. Tänaseks pole sellel enam vahet, kuna nüüd voodi siin uues kohas ja üürnikele on uus voodi juba kokkupandud ja selle ostsimegi täpselt mõõtude järgi, et mahuks sinna vahele.

Voodi
Siit paistab kogu magamistoa valgustus

Koridor

Ja lõpetuseks koridor. Siin siis minu DIY kummut, mille tegemisega saab lähemalt tutvuda siin. Peegel jällegi 30 eurone leid, see jäi korterisse, kuna sellele ei suutnud uut kohta leida.

Mul on liiga palju jalanõusid?

❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *