Noorus Spa Hotel

Hello

Käisime ühel detsembrikuu nädalavahetusel Narva-Jõesuus Noorus Spas.

Läksime reede õhtul pärast tööd ja tagasi pühapäeval. Üheks ööks pole eriti pointi minna, sest nii Tallinnast kui ka Tartust sinna pikk sõit. Pealegi neil check-in on kell 15 ja check-out kell 12, seega üheks ööks minnes jõuab käia korra saunas, söömas ja trennis.

Üldine mulje

Olin seal ennegi käinud, sellepärast teadsin, et pettuma ei pea. Toad olid ilusad ja korralikud, trennisaal mõnus. Kõik oli puhas ja korras.

Ainuke asi, mis häiris, oli teenindajate vähene eesti keele oskus. Kogu elamust see ei seganud – mõned rääkisid eesti keelt ja meie kamba peale saime vene keelt vastu ka räägitud.

Saunad ja veekeskus

Saunasid oli erinevaid, ma isegi pole kindel kas kõiki proovisin 😀

Käisin soolasaunas, aroomi- ja aurusaunades, erinevates temperatuurides Soome saunades. Kusjuures osadest saunadest oli ka väga mõnus õuevaade ning ühest sai teise korruse terrassile ka mullivanni ja basseini.

Basseine oli lihtsalt sulistamiseks ja vedelemiseks, üks pikem päriselt ujumiseks, lastebassein eraldi. Erinevates temperatuurides ning isegi mulle kõik sobis ja oli meeldiv, kuigi ma suur veearmastaja pole.

A post shared by Helen 🇪🇪 (@helenvene) on

Nädalavahetusel oli üsna palju rahvast, kõige vaiksem aeg spaad külastada oligi hommikuti (kuskil 11-14), kui vanad olijad hakkasid lahkuma ja uued ei saanud veel tulla. Õhtuks tekkis rohkem rahvast.

Hoolitsused

Protseduuride teemal ma väga ei oska sõna võtta. Võtsin ultraheli näohoolduse, see oli okei. Massaažides ma väga ei käi mujal kui Füsiostuudios. Ei meeldi silitamine, vaid tahan korralikku massaaži 😀

Hoolitsuste ajad tuleks eelnevalt ära broneerida, mul oli suhteliselt keeruline sobivat aega seal kohapeal leida.

Trenn

Trenni teha mulle seal väga meeldis. Ilus ja rahustav vaatepilt kardiomasinaid kasutades ja saalis oli ka üsna palju masinaid. Okei, ei olnud nii lai valik nagu MyFitnessis, aga see pole ka spaas käimise eesmärk. Mina sain oma trennid igatahes tehtud.

Biitseps päris hea juba. Saaks nüüd rasvaprotsenti madalamaks ka veits.

Vaade jõusaalist

Söömine

Söömiseks olid hotellis olemas restoran ja pubi. Mulle meeldis restoran rohkem. Restorani toit oli hea, isegi minusugustele “wannabe veganitele” on süüa 😀 Pubis käisime ainult ühel õhtul ja siis toimus seal mingi vene muusikaga pidu (live laulja). Seal eriti kaua ei olnud.

Hommikusöögivalik oli minu arvates korralik ja sain kõhu täis. Oli isegi kahte sorti putru (üks piimaga ja teine VEEGA)!!!

Nummid jõulukaunistused restoranis

Ainuke toidupood lähedal on Maxima, mis on üsna väike. Otsisin küüneviili ja ei leidnud seda. Küsisin kehakeele abil müüjalt, kuna ta eesti keelt ei rääkinud. Sai lõpuks aru, mida tahan ja tõi selle konservide leti vahelt 😀 Mu meelest küll makes sense, et küüneviilid asuvad konservide letis, mitte seal, kus küünelakid ja muud ilutooted.

Ja lõpetuseks ka väike photoshoot.

Sinna jõudes ootas toas väike üllatus 🌹🌹🌹 Olen ärahellitatud.

Suvel võiks niisama randa minna. Tundus päris mõnus.

Kojusõit.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *