Jälle Kopenhaagenis? – The Weeknd Legend of The Fall Tour 2017

Jälle Kopenhaagenisse, mis asja? Mõtlesin küll suvel, et enam sinna tükk aega ei lähe, aga kukkus hoopis teisiti välja. Põhjus, miks ma eelmisel korral otsustasin Rihanna kontserdile minna, oli The Weeknd, kuid suvel jättis ta Rihanna soojendajana tuuritamise ära ja olin siis üsna pettunud. Viimati nägin teda Drake 2014. aasta Nothing Was The Same tuuri soojendajana Stockholmis. Ütleme nii, et vahepeal on nii mõnigi hinge puudutanud plaat välja tulnud.

Hakkasin pileteid otsima niipea, kui müüki tulid, kuid Kopenhaageni piletid müüdi ~1 tunniga välja. Uurisin VIP piletite kohta ja isegi teistelt inimestelt piletite ostmist, aga olin liiga pessimistlik, et teistelt osta. Kujutasin juba ette, kuidas võtan töölt vabad päevad ja selle asemel, et magistritööd kirjutada, lendan Kopenhaagenisse, olen hullult elevil ja siis piletisabas seistes tuleb välja, et keegi on minu piletitega scami teinud ja siis ma ei saagi kontserdile 😀 VIP piletid olid lihtsalt liiga kallid.

Ööbisin ikka ja jälle Marie juures, aga Marie vahepeal Kevini juurde kolinud, seega asukoht veidi teine. Lennujaamale ja Royal Arenale üsna lähedal 🙂

Kopenhaagenis olin vähem kui 24h 😀  Esmaspäeval lendasin kell 10.40 Eestist Riiga ja sealt edasi Kopenhaagenisse. Kohale jõudsin 13.30, seejärel käisime IKEAs. Ma polnud kunagi IKEAs käinud ja kuna ilm oli nii tuuline ja ainult sadas, siis muud asjalikku nagu polnudki teha. Käsipagasikohvrisse sai klaasist riiuleid, jalaga peegleid ja muid asju topitud – wtf Helen 😀 ? Turvakontrollis õnneks probleemi polnud.

Pilt123

Kontsert hakkas kell 20. DJ Panda vms oli soojendus, kell 20.30 tuli lavale Lil Uzi Vert, kes erilist muljet ei jätnud. Ma paari lugu teadsin enne ka, aga see heli oli selle esinemise ajal nii halb, et ainult bassi ja mingit neku kisendamist oli kuulda.

The Weeknd tuli lavale 21.30 ja laulis 2 h järjest. Nagu otses mõttes, laulis 2 h järjest. Ühe pausi tegi vahepeal, käis kuskil ära, aga see oli max mõned minutid. Respekt tüübile, ma polnud ammu nii heal kontserdil käinud. Laval figureeris tema üksinda, pillimehed olid tagataustal. Ei olnud mingit suurt tantsu vm paljaste tüdrukutega showd. Ainult tema, tegi oma asja ja väga hästi. Laulis nii vanu kui uusi laule, mis mulle sobis väga hästi, sest ma oskasin peaaegu kõiki laule peast laulda (1 lugu vist ei teadnud).

Telefoni heli- ja pildikvaliteet ei ole kõige parem.

Party Monster

Low Life 

Often

Ordinary Life

Wicked Games (üks mu lemmikuid XO aegadest)

Crew Love 

False Alarm

The Hills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *