Indoneesia 13.0

Päev 13 – Legian

Hommikusöök The One Legianis oli päris hea, valikut oli palju – omlett, munad, peekon, müsli, krõbinad, jogurt, puuviljad, salatid, soe söök, röstsaiad ja saiakesed, erinevad joogid jms. Lisaks väike rooftop bassein söögiala lähedal.

IMG_8874

Pärast hommikusööki otsustasime üle vaadata Kuta beachi. Selge oli see, et seal vette ei tahtnud minna. Väga pruun ja rokane vesi. Piltidelt ei saa aru, värvid pealekeeratud jms. Gili ujumiskohtadega ei andnud võrreldagi. Ühesõnaga, seda randa ei soovita. Teised käisid seal surfamas ja ütlesid ka, et nägid väga palju rämpsu ja rõvedalt räpane oli.

Kuta beach Kuta beach Kuta beach

Kuna oli väga palav, siis otsustasime teha külmad joogid ja veidi varjus istuda. Kohaks oli mingi konnakohvik, Jalan Legiani kõrvaltänaval, nime ei mäleta.

Shisha

Õhtusöögi otsustasime teha SkyGardenis. See oli väga hea otsus – sissepääs 17-21.00 115 000 kohalikku ja selle eest sai süüa ja juua 4h nii palju kui vaid jaksu on. Lisaks, sai ka seal vesipiipu teha (120 000 idr).

Sky Gardenis olid väga head söögid, aga mu Bali belly situatsioon väljus kontrolli alt. Kui pakub huvi, siis googelda, detailides ma seda ei kirjeldaks ??.  Mõtlesin, et ei hakka üldse sellisest asjast kirjutama, et äkki möödub märkamatult ilma sekkumiseta. Tegelikult oli mul see juba kolmas päev, aga nii hullusti ei olnud veel olnud. Eelnevatel päevadel valisin lihtsalt, mis sööke sõin, aga sellist kohutavat valu ei olnud. Sky Gardenist lahkudes oli ikka väga jõuetu olla ja tahtsin ruttu hotelli saada. Hotellis hakkas nii külm ja palavik tõusis. Jäin värisedes magama ja ärkasin paari tunni pärast öösel värisedes ja üleni higisena. Võtsin paratsetamooli ja proovisin hommikuni magada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *