Lõpetamine

2017,  juuni 21

Tallinna Tehnikaülikool

Äriinfotehnoloogia

Magistrikraad cum laude

Päev algas varakult. Personaalne MUA Kristel Tammesalu tuli mulle meiki tegema. Jäin osutatud teenusega väga rahule, mu õde küsis isegi, et kas käisin professionaalse meikari juures. Päris hea Tammekas! Millal su juurde meigikoolitusele saan tulla?

Hommik jätkus juuksuri Piret Eliasega. Jõudsin Pireti juurde kell 9.10 ja pidin 10.10 kodus olema, et jõuaks aktusele õigeks ajaks. Mõtlesin küll, et läheb veidi kiireks, kuna selle 1h sees pidin veel 20 minutit sõitma ka. Aga ei, Pirru tegi sonxi ikka väga ruttu valmis. Sonx sobis kleidi ja meigiga hästi. Ise oleksin lahtiste juustega läinud vist 😀

Aktus algas kell 11. Cum lauded istusid eespool eraldi reas ja nendele anti ka esimesena diplom kätte. Lava vasakust äärest tuli peale minna, oma diplom võtta, allkiri anda raamatusse ning seejärel kõndida fotonurka ning paremast servast lavalt maha.

Pärast aktust tegime Caroliinaga koos mõned klõpsud. Tuult tiibadesse muska, varsti tulen külla! 🙂

Pärast aktust õues tehtud pildid eriti head ei tulnud. Ilm oli tuuline ja kahtlane, silmad hakkasid ka kissitama.

Kalli vennaga.

Kadrioru pargis.

Nüüdseks on kooliga lõpp. 04.07 on veel Presidendi vastuvõtt ja seejärel ei ole mul kooliga enam ühtegi kokkupuudet lähiajal. Kindlasti on üsna imelik tunne, sest 17 aastat järjest “kõik on uus septembrikuus” ei tule enam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *