Indoneesia 6.0

Päev 6 – Kuta, Tanah Lot tempel ja Tegallalang riisipõllud

Päev algas sellega, et eestlaste autoonkel tuli järgi meile ning alustasime oma päevatripi. Esimese asjana sõitsime 1h Ubudist Kutasse Pondok Lensa fotograafiatarvikute renti. Rentisime uue kaamera ja välgu 10ks päevaks 150€ eest. Loodetavasti maksab reisikindlustus selle kinni.

Edasi sõitsime 1h Tanah Lot templi juurde. Seal oli vähe kõndida ja täitsa palav ilm oli. Huvitav nahkhiir oli ka seal ühes kohvikus.

Tanah Lot Tanah Lot IMG_7400

Tanah Lot Nahkhiir Tanah Lot

Tanah Lot

Järgmisena sõitsime ~1h Tegallalang riisipõldudele. Muidu oli ilm väga palav, aga kuskil 15.30 paiku läks ilm jälle lappesse ja hakkas sadama. Õnneks mul olid seekord plätud kaasa võetud.

 

IMG_7464

IMG_7489

Seejärel sõitsime tagasi Ubudisse, kuskil kell 17 olime tagasi. Jätsime eestlaste autoonuga hüvasti ja läksime linna peale. Käisime mõnes poes ja sõime külmutatud jogurtit Frozen Yogis. Vihma ka sadas jälle.

IMG_7510

Õhtusöögi tegime Cafe Lotuses, Ubudi peatänava ääres. Väga hea söök, teenindus ja üldse mõnus koht oli. Vaagnast jätkus vabalt kahele inimesele, 325 000 idr. Part, erinevat sorti kana, notsu, tofu, riis, idud, soja, krevetid ja mingi kaste.

IMG_0090

Cafe Lotus

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *