Madrid 0.1

Hello again!

Polnud just tükk aega tagasi, kui ma kirjutasin Kopenhaagenist. Aeg uueks reisipostituseks, sel korral Madrid. Loodetavasti selline reisiblogimine muutub traditsiooniks.

Jällegi sain ilma ööbimiskuludeta reisida, yay! 😀 Põhjus, miks otsustasin Madridi minna, oli Caroliina. Ta on seal terve suve elanud. Tegi praktikat ESAC-is (European Space Agency). Nagu wow, kas mul ongi nii tark sõbrants vä. Aga ma tegelikult ei olnud väga imestunud, ta alati selline codess olnud. Tegelikult ma olen juba pikemat aega sügelenud, et Hispaaniasse minna ja nüüd oli väga hea võimalus seda teha.

Ma ei teinud reisiks plaane, olin kuidagi liiga väsinud ja laisk. Aga kuna Caroliina terve suve seal elanud, siis olin kindel, et ta sisustab mu kolm päeva kenasti ja huvitavalt ära. Jah, kahjuks ma olin seal ainult kolm päeva. Hea, et niigi palju sai – kool alles algas ja uus töökoht ka endiselt üsna värske, ei tahtnud rohkem päevi vabaks küsida. Tükk tegemist oli ka minu ja Caroliina ajakava klapitamisega, mõlemal töö- ja kooliteemad. Tegin lihtsalt ühel hetkel sellise spontaanse otsuse, et fuck it, lähen ja kõik!!

Lennupiletid ostsin Lufthansast, Tallinn-Frankfurt-Madrid. Edasi-tagasi piletid maksid 250 eurot. Minu jaoks tundus kallis, kuna käisin Stockholmis 75 euro ja Londonis 85 euro eest. Reisiaeg oli ka üsna okei, kuskil 6 tundi.

Madrid. The photo is not mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *