Madrid 4.0

Viimane päev, aeg koju minna.

Pidin jõudma lennujaama päris vara, tellisin igaks juhuks takso kella neljaks hommikul Cabify äpiga. Taksojuht muidugi inglise keelt ei rääkinud, aga minu español oli päris kena ja ajasime enamuse sõidust juttu. Läksin lennujaamas muidugi valesse terminali, aga õnneks mul oli piisavalt aega ja see oli samas hoones. Korraks oli paanika, aga väike jalutuskäik ja kõik oli korras. Boarding Frankfurti lennule algas 5.45.

Olin päris väsinud, aga koju minna ei tahtnud. Kogu see soojus ja sõbralikud inimesed… Päris mõnus oleks Hispaanias elada. Tavaliselt ma hakkan üsna ruttu kodu igatsema, aga seal ei tekkinud kordagi seda tunnet. Järgmisena tahaks Barcelonas käia.

Frankfurt, Saksamaa pildil. Järgmine peatus Tallinn, Eesti.

Hasta luego!

Leave a Reply

Your email address will not be published.