Indoneesia 5.0

 Päev 5 – Ubud

Hommik algas paha tujuga, esimese asjana pidi  välja selgitama, kas ja kuidas saaksime kaamerat remontida. Otsisime netist ja leidsime Taksu Gallery vms kodulehe, kus oli mainitud, et teevad parandusi ka. Õnneks oli see villale lähedal ja läksime kohale. Sitad uudised, neil oli vana info kodulehel, enam ei tee mingeid fototarvikute parandusi. Onkel andis meile Denpasari mingi tüübi kontakti ja helistasime talle. Ka tema ütles, et seda ta ei oska parandada. Pakuti, et saame saata Jakartasse, aga see pidi võtma kuni 2 kuud. Mm, jätab vahele ilmselgelt.

Hakkasin uurima, et ehk saab uue kaamera kere osta siit, ainuke variant oli sõita selleks Denpasari ja ma väga ei tahtnud ~800-1000 € uue kere eest maksta, et seda siis Eestis vähema raha eest maha müüa.

Otsustasime minna joogasse Yoga Barni, siin väga popp koht ja väga mõnus oli ka. Yoga pilet maksis vist ~110 000 idr. Tahtsin osta ka joogamatti Eestisse kaasa, aga 50 € eest väga ei raatsinud.

Kuna joogani oli veidi aega, siis otsustasime teha ka kerge snäki.

IMG_0461 IMG_0456 IMG_0458

Pärast joogat käisime poodides ja ostsin kaks kaussi ja ühe elevantsi kuju.

Ubud

Ubud

Tahtsime veel ringi käia, aga  pärastlõunal hakkas sadama ja lasi kuskil 3h jutti.

Istusime vahepeal kohvikus, jalad läbimärjad, ostsime mingilt onkelilt vihmavarju ja mõtlesime, et küll läheb üle. Ilmselgelt nii ruttu ei läinud ja otsustasime, et käime villast läbi ja paneme teised riided/jalanõud. Võtsime 100 000 idr eest takso, kes viis villasse, ootas ja tõi linna tagasi. Taksojuht rääkis, et elu ei ole siin väga lihtne, kliente on raske saada. Ütles, et headel perioodidel teenib 12 000 000 idr kuus, millest 1 500 000 kulub bensiinile ja 3 000 000 auto liisingule. 100 000 on 7€.

Taksojuht viis meid XL Lounge, kus veetsime terve õhtu. Seal tegime vessut ja sõime mega palju. Ma sõin jälle Mie Gorengi. Õhtuotsa oli seal ka live muusika. Tuli ka hea mõte, et uurime, kas siit saaks uue kaamera rentida. Leidsime koha Kutas ja kuna meil oli järgmiseks päevaks eestlaste autojuhiga kokku lepitud, siis otsustasime, et lähme rendime uue kaamera, et mu reis läheks sama zenilt edasi kui enne kaamera katki minekut.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *